Reklampennor är en fantastisk produkt på många sätt, prisvärd, uppskattad och hjälper folk i vardagen. En av de absolut största fördelarna är dock att den är väldigt lätt att ta med sig och dela ut! Få produkter tar så liten plats och vikt som reklampennor, du kan ta med dig tusentals i en liten låda.

Mer info om pennor finner ni på wikipedia.

Detta gör den extremt lämplig att ha som giveaway på events där ni inte är på plats på ert eget kontor utan istället är ute på till exempel mässor och utställningar eller liknande events. I en mindre låda kan ni ha med tusentals produkter att dela ut till tusentals potentiella kunder och mottagare!

Ett bra sätt att få ut pennorna på är att lägga i dem i till exempel ett mässkit eller liknande som mässan delar ut. Oftast delas ett sådant ut med produkter så som anteckningsblock, lite broschyrer med mera. Be mässan att få bidra med reklampennor och era pennor och ert varumärke sprids sedan till tusentals mässbesökare utan att ni behöver lyfta en hand!

reklampennor

Se till att alltid handla av en trovärdig leverantör med stort sortiment som håller bra kvalité, en av branschens bästa heter printoz.se och där finner ni hundratals olika modeller av reklampennor med tryck.

Se till att alltid ha en mugg med reklampennor i er entré eller lobby som folk kan ta för sig av. Då sprider ni pennorna och ert varumärke spontant och kontinuerligt till folk som har behov av dem.

Ni kan med fördel också skicka med reklampennor i era varuleveranser samt brev till kunder så som fakturor med mera. En mottagen penna får ofta ligga kvar på deras skrivbord och sprider då sakta men säkert ert varumärke och bygger upp en större igenkänningsfaktor hos era kunder!